INFOR HÍREK

Az Infort a vezetők közé sorolta az IDC MarketScape jelentése

Az Infor EAM a kategóriájában a legjobb eszközkezelő szoftverrel segíti a piacvezető szervezeteket a hatékonyság új szintjeinek elérésében.

Az IDC MarketScape a szállítókat egy átfogó szigorú keretrendszer alapján egymáshoz viszonyítva értékelte. A legfontosabb stratégiai kritériumok közé tartozott az innováció, a megvalósítás, a felhőrendszer, a cég növekedése és az ajánlattételi stratégia. Az vállalatokat olyan kulcsfontosságú képességi kritériumok alapján is megítélték, mint funkcionalitás, architektúra, a szolgáltatások köre, az ügyfelek elégedettsége és az ügyfélszolgálat.

„Az Infor megvalósítási tapasztalata meghaladja az ügyfelek elvárásait. A szervezetek az Infor EAM gyors telepíthetőségét emelik ki, valamint azt, hogy a legváltozatosabb felhasználói profiloknál is nagyon könnyen és gyorsan tudták alkalmazni. Az egyszerű telepítést támogatja az alkalmazás rugalmassága, testreszabhatósága és bővíthetősége is, egyszerű képernyőtervezőkkel, szerepkör-alapú biztonsággal és gazdag funkciókkal kombinálva.”- áll a jelentésben.

Az Infor EAM a kategóriájában legjobb, skálázható és dinamikus eszközkezelő szoftverrel segíti a piacvezető szervezeteket a hatékonyság új szintjeinek elérésében. Igazán rugalmas, hatékony, sokat bizonyított megoldással a felhasználók átláthatóságot és kontrollt szereznek az üzemeltetési és karbantartási költségek, valamint az eszközök által felhasznált energia felett.

„Jelenleg nagyon erős piacon működünk, növekvő nyomással és minden eddiginél kisebb árréssel. Az infor elkötelezett az innováció mellett a vállalati vagyonkezelési megoldásaiban, mivel ezek kritikus fontosságúak a szállítók, a partnerek és az ügyfelek jobb színvonalú kiszolgálásában. A járvány számos üzleti modellt megváltoztatott és újrastrukturált, emellett még fontosabbá vált együttműködni olyan szolgáltatókkal amelyek valóban értik az iparág legapróbb részleteit, amelyben a vállalat működik. Infor vezetők közé sorolása megerősíti a piaci helyzetünket. ”- mondta Kevin Price, Infor EAM termékigazgató.

IDC-MarketScape

Forrás: “IDC MarketScape: Worldwide SaaS and Cloud-Enabled Asset-Intensive EAM Applications 2020-2021 Vendor Assessment”, Juliana Beauvais, John Villali, Reid Paquin, Andrew Meyers és Kevin Permenter, 2020 november, IDC # US46261320

Infor EAM

Az Infor EAM (Enterprise Asset Management) egy iparágvezető eszközmenedzsment szoftver, amellyel felügyelheti és irányíthatja az eszközök üzembe helyezését, teljesítményét és karbantartását.
Lehetőséget kínál iparágspecifikusan a gyártók számára, hogy időt és pénzt nyerjenek azáltal, hogy optimalizálja a karbantartási erőforrásokat, javítja a gépek és a személyzet termelékenységét, megnöveli a raktározás hatékonyságát, és biztosítja a garanciával kapcsolatos eljárásokat.

Infor

Az Infor az üzleti felhős szoftvertermékek globális vezető vállalata az iparág-specifikus piacokon. Az Infor teljeskörű ipari célú szoftvercsomagot épít felhőben, és egy olyan technológiát telepít, amely a felhasználói élményt helyezi előtérbe, kihasználja az adatokban rejlő lehetőségeket, és könnyen integrálható a meglévő rendszerekbe.
Világszerte több mint 68.000 szervezet támaszkodik az Infor-ra, hogy segítse a piaci kihívások leküzdését és az üzleti szintű digitális átalakulást.

Forrás

infor.com