INFOR HÍREK

Az Infor és az NSW új együttműködése

Az Infor és a Nippon Systemware megkezdte a közös munkát az Infor CloudSuite Industrial ERP forgalmazására a japán feldolgozóipar számára. A partnerség core üzleti rendszereket épít ki, hogy segítsen felgyorsítani az ügyfelek digitális átállását.

Az Infor CloudSuite Industrial egy olyan diszkrét gyártók számára kidolgozott ERP-csomag amellyel a globális működésű vállalatok is működni tudnak. Már világszerte több mint 6000 helyszínen használják, köztük több mint 1400 helyen Ázsia és a Csendes-óceánon, és csak Japánban több mint 200 helyen.

 Az Infor az NSW-vel kötött, új partneri megállapodás keretében biztosítja a japán ügyfelek számára a digital journey felgyorsítását. Ez partnerség mind az Infor, mind az NSW számára lehetővé teszi, hogy még magasabb hozzáadott értékű megoldásokat nyújtson, amelyek mind a mérnöki, mind az ellátási láncot lefedik. Az NSW hosszú múltra tekint vissza a mérnöki láncban elért eredményekben és szakértelemben (a tervezéssel és a gyártással kapcsolatos adatok kezelésével). Az elmúlt években egyesítette az IoT-t és a mesterséges intelligenciát, hogy megoldásokat kínáljon az utasítások átadására, a teljesítményadatok összegyűjtésére a termelési környezetekben, miközben támogatja ügyfeleit a digitális átalakításuk során.

 Ez a szövetség ígéretes kezdetnek indul a jelenlegi piaci és üzleti igények kielégítésére, mivel az ERP-csomagot egy orvostechnikai eszközgyártó már kipróbálta a core üzleti rendszerének kiépítésekor. Ezenkívül az Infor és az NSW bővíti az együttműködést az Infor CloudSuite Industrial és a feldolgozóipar területein, úgy, hogy mindkét fél hozzájárul az core üzleti megoldások kiépítéséhez, és segítenek az ügyfeleknek digitális átállásban.

 „Izgatottan várjuk az Infor céggel kötött partneri megállapodást. Ez a partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy átfogó megoldást kínáljunk a feldolgozóipar számára, a mérnöki és az ellátási láncra egyaránt kiterjedően. Ezenkívül az Inforral együtt magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat nyújtunk a feldolgozóipar ügyfeleinek a szinergiák kihasználásával, az IoT, az AI és a beágyazott szoftverek fejlesztésével”- mondta Takeshi Yamada, a Nippon Systemware vállalati vezetője.

Infor CloudSuite

Az Infor CloudSuite™ Industrial (SyteLine) egy komplex funkcionalitású vállalatirányítási rendszer, mind a diszkrét, mind pedig a folyamatos gyártók számára, amely prediktív elemzéseket, együttműködési platformot, lean termelési eszközöket és széles körű integrációs lehetőségeket tartalmaz. Az ügyfelek kiszolgálásának fejlesztése, a termelés és a minőség javítása, jobb koordináció az utólagos szerviz és karbantartás területén, hatékonyabb belső együttműködés – ezekkel is előbbre tudjuk vinni a vállalkozását.

Infor

Az Infor az üzleti felhős szoftvertermékek globális vezető vállalata az iparág-specifikus piacokon. Az Infor teljeskörű ipari célú szoftvercsomagot épít felhőben, és egy olyan technológiát telepít, amely a felhasználói élményt helyezi előtérbe, kihasználja az adatokban rejlő lehetőségeket, és könnyen integrálható a meglévő rendszerekbe.
Világszerte több mint 68.000 szervezet támaszkodik az Infor-ra, hogy segítse a piaci kihívások leküzdését és az üzleti szintű digitális átalakulást.

Forrás

infor.com