Az Infor CloudSuite leegyszerűsíti a műszaktervezési folyamatot, jobb felhasználói élményt kínál – beleértve a mobil hozzáférést – miközben csökkenti az üzemeltetési költségeket és lehetővé teszi a zökkenőmentes frissítéseket.

Az jelenlegi on-premise Infor WFM alkalmazás kezeli az ütemezést és a teljesen automatizált munkaidő nyilvántartást olyan műveletekkel kapcsolatban, mint például a levelek és csomagok válogatása, szállítása, kézbesítése. Ezenkívül az alkalmazás bonyolult, vállalat-specifikus fizetési szabályokat kezel. Az Infor CloudSuite WFM továbbra is támogatni fogja a jelenlegi rendszer összes funkcióját.

Az Infor CloudSuite WFM további funkciói közé tartozik a mobil alapú munkavállalói self-service, ideértve a beosztást, a szabadságkérelmeket és a műszakcserét. Az új menedzsment funkciói a személyzet lefedettségének javítása az ünnepi szezonban és geofencing során. A CloudSuite WFM több új alkalmazotti csoportot fog lefedni, és lehetővé teszi az integrációt a többi rendszerrel. Ezek a felhőalapú telepítésre épülő új funkciók az alkalmazottak számára azt a rugalmasságot biztosítják, amelyre a mai környezetben való gyors alkalmazkodáshoz szükségük van.

A Posti üzleti tevékenységei közé tartozik a postai szolgáltatás, a csomagszállítás, a fuvarozás és a logisztikai megoldások. A vállalat Finnországban a legszélesebb hálózati lefedettséggel rendelkezik, hétköznaponként legalább 3 millió ügyfélt szolgálnak ki. „A művelet mögött álló munkaerő összetettsége és nagysága világszínvonalú irányítási folyamatokat és eszközöket igényel. Ehhez szükségünk van egy felhőalapú platformra és ezt találtuk meg az Infor CloudSuite WFM-ben.” – mondta Marja Leena Hirvonen, a WFM Posti digitális HR vezetője.

Infor CloudSuite

Az Infor CloudSuite™ Industrial (SyteLine) egy komplex funkcionalitású vállalatirányítási rendszer, mind a diszkrét, mind pedig a folyamatos gyártók számára, amely prediktív elemzéseket, együttműködési platformot, lean termelési eszközöket és széles körű integrációs lehetőségeket tartalmaz. Az ügyfelek kiszolgálásának fejlesztése, a termelés és a minőség javítása, jobb koordináció az utólagos szerviz és karbantartás területén, hatékonyabb belső együttműködés – ezekkel is előbbre tudjuk vinni a vállalkozását.

Infor

Az Infor az üzleti felhős szoftvertermékek globális vezető vállalata az iparág-specifikus piacokon. Az Infor teljeskörű ipari célú szoftvercsomagot épít felhőben, és egy olyan technológiát telepít, amely a felhasználói élményt helyezi előtérbe, kihasználja az adatokban rejlő lehetőségeket, és könnyen integrálható a meglévő rendszerekbe.
Világszerte több mint 68.000 szervezet támaszkodik az Infor-ra, hogy segítse a piaci kihívások leküzdését és az üzleti szintű digitális átalakulást.

Forrás

infor.com