SafetyCard projekt

A Corvex Üzleti Megoldások Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap finanszírozásával „SafetyCard projekt – A marketing felülettel kiegészített bankkártya nélküli fizetési alternatíva” tárgyában nyert projektet az Új Széchenyi Terv keretében. Ennek folyamatáról, illetve státuszáról.

A projekt bemutatása

A SafetyCard projekt egyértelmű célja, hogy a bankszektort erősítse és megvédje a felforgató, turbulens, nem kézben tartható folyamatokat generáló fintech kihívókkal szemben.
Könnyen használható, a jelenlegi készpénzmentes fizetési struktúrát modernizáló alternatívát kínál a fintech megoldások kereskedelmi integrációjára. A projektben egy biztonságos, független pénzforgalmi fizetőkártya-kibocsátó platform jön létre, mely integrálja a jelenlegi bankkártyaelfogadói hálózatot, és ezen az infrastruktúrán feloldja a meglévő korlátokat, biztonsági kockázatokat.

A létrejövő platform bevezeti a tranzakcióhoz kötött limitkezelés lehetőséget, kétcsatornás tranzakcióautentikációt, kártyaszám-tokenizálást, így jelentősen megnöveli a fizetési kártya használatának biztonsági szintjét, és hosszútávon garantálja a bankkártya-elfogadói hálózat versenyképes üzemeltethetőségét.

Kedvezményezett neve:
Corvex Üzleti Megoldások Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A projekt címe:
SafetyCard projekt –
marketingfelülettel kiegészített bankkártya nélküli fizetési alternatíva

A szerződött projekt összege: 274 780 000 Ft
A szerződött támogatás összege: 151 657 125 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 55,19%
A projekt kezdésének dátuma: 2020. január 01.
A projekt befejezési dátuma: 2022. december 31.
A projekt azonosítószáma: 2019-1.1.1-PIACI

A SafetyCard projekt a kereskedőknek kínál olyan fizetési
platformot, mellyel sokkal hatékonyabban és szorosabban magához köthetik az ügyfeleiket.
Ellentétben a co-branded kártyákkal, a SafetyCard nem kötődik kizárólagosan egy bankhoz sem, így bankfüggetlen megoldást kínál a kereskedőknek és – ezáltal – az ügyfeleiknek.

A fizetési platform elterjedésével a marketing­lehetőségek hatalmas potenciált rejtenek, amelyek extra profitot eredményezhetnek a projektnek, mivel eddig még nem létező, a kereskedő számára ideális ügyfélelérési platformot ad a SafetyCard-rendszer.