CVX  Vaadin-portál

English Version 

A Vaadin-alapú portálrendszer biztosítja, hogy ügyfeleinknek kis ráfordítással, rövid átfutási idővel tudjuk modern, reszponzív webfelülettel rendelkező, az ügyfél dizájnja szerinti, könnyen kezelhető online portált implementálni.

A CVX Vaadin-portál funkciói

Belépés

Biztonságos belépéskezelés (corvexes vagy egyedi felhasználókezelő megoldással), akár SSO-val, ReCaptcha-védelemmel vagy közvetlen regisztrációs lehetőséggel bővítve.

Többnyelvűség

Tetszőleges számú nyelvre lefordítható felületek, egyszerű lokalizációs folyamat, felület nyelvének beállítása a felhasználó  preferenciája alapján. 

Egyediség

Különböző témákkal egyedi igények szerint alakítható megjelenés, illeszkedés a márkaarculathoz.

Reszponzivitás

Reszponzív dizájn és működés, így a felületek látványosak és jól használhatók lesznek mobilon és asztali felületeken egyaránt.

Jogosultságok

Jogosultságokhoz köthető nézet és menüpont-megjelenítés, így részletesen szabályozható, hogy ki és mit érhet el a felületen.

Menükezelés

Több típusú és pozíciójú menü megjelenítése (akár együtt is), dinamikus menük jogosultságok alapján, akár külső állománnyal is definiálható menüpontok.

Beágyazás

Külső weboldalak beágyazott megjelenítése a portál keretein belül, a régi weboldalak ezzel elfedhetők a külső felhasználók számára.

Nézetek

Egyedi nézetek fejlesztése számos előre elkészített komponenst tartalmazó komponenstár segítségével, a fejlesztési folyamat jól szabályozott és dokumentált, biztosítva a  gyors és biztonságos fejlesztést.

Integráció

Saját fejlesztésű alapfunkciós komponensekhez előre összeállított, könnyen integrálható nézetek, egyedi nézetek integrációja jól meghatározott folyamat szerint.

Szoftverfejlesztés érdekli?

Termékeink

GCH Elszámolóház

A saját fejlesztésű elszámolóház egy többcélú és többnyilvántartásos tranzakciókezelő és folyószámlavezető rendszer.

CVX Keretrendszer

A CVX-keretrendszer egymásra épülő elemei rendkívül gyors alkalmazásfejlesztést tesznek lehetővé, ugyanakkor standard minőséggel tudunk dolgozni.

CVX Vaadin-portál

A Vaadin-alapú portálrendszer biztosítja, hogy gyorsan lehetséges legyen egy modern, reszponzív webfelülettel rendelkező, könnyen bővíthető online portált kifejleszteni.