PÁLYÁZATFIGYELŐ

Elérhető ipari pályázatok

Az ipari pályázatoknál, ezen belül is az informatikai pályázatoknál kiemelt fontosságú egy igazi, tapasztalt, szakértő partner támogatása a sikerhez.

Együttműködésünk esetén specialista partnerünk figyelmesen meghallgatja elképzelését, segíti a pályázati anyagot beadható projektté formálni, végigkísérve a teljes pályázati folyamatot a beadásig, és a támogatási szerződés megkötéséig – mindezt a Corvex térítésmentes szolgáltatásaként!

ERP-rendszereink a gyártóiparra koncentráló, széleskörű és releváns funkcionalitása pedig nemcsak a bevezetés után járul hozzá ügyfeleink sikeréhez, hanem már a pályázati szakaszban is lehetővé teszi a pályázati pontszámok maximalizálását.

 

 

értesüljön azonnal az ipari pályázatokról

* kötelező mező
Ahhoz, hogy a vállalatirányítási rendszereinkről, szakmai híreinkről, eseményekről és a pályázati lehetőségekről értesülhessen, hozzá kell járulnia, hogy levelet küldhessünk önnek.
Bármikor dönthet úgy, hogy már nem szeretne levelet kapni tőlünk. Ebben az esetben egyszerűen kattintson az e-mail alján található leiratkozás linkre. Adatkezelési tájékoztatónkat a weboldalon érheti el.
Mailchimpet használunk marketing platformként. A Mailchimp adatvédelméről bővebben itt.

Pályázati partnerünk

European Conformity Check

120 MILLIÁRD FORINT ÉRTÉKŰ NYERTES PÁLYÁZAT
IPARÁGI SZAKÉRTŐK, IPARÁGI TAPASZTALAT
KÖZEL 100%-OS NYERÉSI ARÁNY

Kapcsolat

06 1 459 5700

1082 Budapest, Baross u. 114-116.

Ismerje meg rendszereinket

Mondja el igényeit, mi pedig megoldást kínálunk önnek. Profitáljon ön is tapasztalatunkból!