Infor - A vállalkozásával együtt növekszünk

Szoftver, amellyel a sikeres vállalatokat építjük

Infor

 

Az Infor az üzleti felhős szoftvertermékek globális vezető vállalata az iparág-specifikus piacokon. Az Infor teljeskörű ipari célú szoftvercsomagot épít felhőben, és egy olyan technológiát telepít, amely a felhasználói élményt helyezi előtérbe, kihasználja az adatokban rejlő lehetőségeket, és könnyen integrálható a meglévő rendszerekbe.

 

A folyamatos innováció hozta létre a világos jövőstratégiát, egy víziót, ahol a szoftvereknek együtt kell működniük a jövőben. Ez a vízió valósult meg az Infor OS által, az Infor felhős middleware-platformja, ami alapot ad a különböző Infor és nem-Infor megoldások hatékony integrációjára, és az alkalmazottak üzleti objektumokra való hivatkozásokkal segített csoportmunkájára

 

Világszerte több mint 68.000 szervezet támaszkodik az Infor-ra, hogy segítse a piaci kihívások leküzdését és az üzleti szintű digitális átalakulást.

az Infor röviden

New York

vállalat központja

168 iroda

világszerte

176

új termék

71.000.000+

felhős felhasználó

1.200

support szakember

68.000

ügyfél

17.000+

alkalmazott

1.750+

partner

Miért más az Infor?

Beágyazott együttműködés

──

Az Infor a mindennapok szokványos környezetébe helyezi vállalati szoftvereit. Üzleti célú megoldásai a felhasználót helyezik a középpontba, biztosítják az üzleti szférán kívül megszokott felhasználói élményt, ugyanakkor meglepő egyszerűséggel integrálják a mesterséges intelligencia azon elemeit, amelyek képesek a legbonyolultabb üzleti folyamatokat is a rendszerbe foglalni. Egyszeri bejelentkezés, intuitív felületek, felhasználóbarát funkciók segítik, hogy a munkatársak a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban dolgozhassanak.

Bővíthetőség

──

Nem kényszeríti korlátok közé! Megoldásainak fő jellemzője, hogy rugalmasságának és bővíthetőségének köszönhetően gyorsan fejlesztheti, változtathatja vállalatának lehetőségeit az igényeinek megfelelően. Akár intuitív, fogyasztóknak szánt webes felületről, akár belső, vállalati folyamatok felügyeletéről legyen szó, az Infor segít a megfelelő felhasználói élmény megteremtésében asztali gépen, táblagépen vagy okostelefonon. A fejlesztői portál, a Mongoose olyan önkiszolgáló eszközöket kínál az ügyfeleknek, amelyekkel teljes mértékben üzleti folyamataikhoz és igényeikhez igazíthatják megoldásaikat számottevő IT-jelenlét nélkül is.

Folyamatintegráció

──

 

Az Infor társ a fejlődésben. Megoldásait nemcsak a szakmaiság, precizitás és kifinomultság jellemzi, de óriási előnye a piacon a rugalmasság, amellyel ügyfeleinek fejlődését kíséri. Megoldásai mellé könnyen integrálhatja akár az inforos, akár harmadik féltől származó kiegészítő szoftveralkalmazásokat is, így valóban aktuális lehetőségeihez igazítva, valamint vállalatának specifikumait figyelembe véve tudja a fejlődési mérföldköveit felállítani. Iparágspecifikus csomagjaival páratlan end-to-end hatékonyság érhető el.

Infor OS

Az Infor OS egy hibrid felhőplatform, amely összekapcsolja az üzleti folyamatait és a mesterséges intelligenciát.

Az Infor OS a jövő felhős operációs platformja, amelynek célja a termelékenység, az üzleti folyamatok és a mesterséges intelligencia összekapcsolása, és olyan operatív betekintést nyújt, amely korábban még soha nem volt elérhető az üzleti vállalkozások számára.

A platform olyan technológiát szállít, amely a cégek tevékenységét nem csupán lehetővé teszi és támogatja, hanem előre is hajtja azt, a felhasználót helyezve minden folyamat középpontjába, és az egész üzleti ökoszisztéma egységes alapjaként szolgál. Az eredmény egy összekapcsolt, intelligens hálózat, amely automatizál, előrejelez, valószínűsít, és tájékoztatja az érintetteket, egyesítve ezzel a vállalkozást.

Főbb jellemzők

──

■ Egységes UX
■ Alkalmazáskészítő
■ Hálózatos üzleti analítika és BI
Intelligens, digitális tanácsadó asszisztens
■ A többlépcsős és összetett feladatok automatizálása
■ Digitális dokumentumkezelés
■ Nyílt üzleti folyamatok integrációja
■ AI átláthatóság

Infor hírek

A gyártóipar új kihívásai – ERP-s megoldási ötletek

A gyártóipar új kihívásai – ERP-s megoldási ötletek

A gyártóipari cégek élete normál piaci helyzetben is állandóan változik, a fejlesztés egyébként is szüntelen feladat. A krízisek, bármi is váltja ki azokat, felgyorsítanak folyamatokat, kikényszerítenek változtatásokat, amelyeket békésebb időben esetleg halasztani lehetne. A folyamatos optimalizálás lehetőségét az utóbbi évtizedekben részben a digitalizáció biztosítja, és még a legjobb működésű cégekben is bőven van még tere a további beruházásoknak.

bővebben
A diszkrét gyártók alaptípusai

A diszkrét gyártók alaptípusai

A gyártás digitalizálása mellett nyomós érvek szólnak, az átalakulást azonban hátráltatja, ha a gyártó vállalat számára nem világos, egy modern ERP rendszer pontosan miként, milyen megoldást adhat az ő konkrét – egyedi vagy annak vélt – problémáira. A gyártóipari vállalatok folyamatai és igényei ugyanis legalább annyira szerteágazóak, mint amilyen mértékben különböznek előállított termékeik.

bővebben

Kapcsolat

06 1 459 5700

1082 Budapest, Baross u. 114-116.

Ismerje meg rendszereinket

Mondja el igényeit, mi pedig megoldást kínálunk önnek. Profitáljon ön is tapasztalatunkból!