INFOR HÍREK

2023-ban az Infor CPQ vezető a Gartner Bűvös Négyzetében

2023-ban a Gartner egyik bűvös négyzet felmérése 16 vállalat árazási, konfigurációs és árajánlat modulját hasonlította össze. A felmérés szerint az Infor CPQ vezetőnek minősül.

 NEW YORK – 2023. december 15. – Az Infor® bejelentette, hogy a Gartner® Magic Quadrant™ 2023-as jelentésében, a Configure, Price and Quote Application Suites (konfigurálási, árazási és árajánlatkészítési alkalmazáscsomagok) kategóriában vezetőnek minősült. A jelentés szerint az Infor az idei ”Bűvös Négyzetben” a víziójának teljessége és a megvalósítási képessége miatt került a vezetők közé.

Ez a Magic Quadrant 16 forgalmazót értékel, hogy segítsen a vállalatoknak megtalálni az igényeiknek legmegfelelőbbet. A Gartner a vízió teljessége és a megvalósítási képessége alapján értékeli a szállítók ajánlatát.

Töltse le a jelentést: Gartner® Magic Quadrant™ for Configure, Price and Quote Application Suites

A Gartner szerint “a vezető kategóriában a vállalatok képesek megvalósítani elképzeléseiket termékeken, szolgáltatásokon és bizonyíthatóan szilárd üzleti eredményeken keresztül, bevétel és nyereség formájában. A vezetők több jelentős, nagyszabású és sikeres ügyfélbevezetéssel bizonyítják rátermettségüket. Az ügyfélélményt illetően folyamatosan átlagon felüli elégedettségi számokat érnek el. Gyakran ők azok a forgalmazók, akikhez más szolgáltatók mérik magukat.”

A páratlan felhasználói élményt nyújtó Infor® CPQ az Amazon Web Services® (AWS®) infrastrukturális és az Infor OS technológiai szolgáltatásaival kombinációjára épülő Infor felhőplatform iparág-specifikus képességeket biztosít, terjedelmes telepítés és testreszabás szükségessége nélkül. Az Infor CPQ kritikus üzleti alkalmazásai révén a vállalkozások élvezhetik az automatikus frissítések kényelmét, amelyek zökkenőmentesen biztosítják a legújabb vállalati funkciók integrálását.

“Rendkívül örülünk, hogy a Gartner idei Magic Quadrant CPQ felmérésében vezető szerepet kaptunk” – nyilatkozta Ron Eismann, az Infor CPQ alelnöke és vezérigazgatója.  “Keményen dolgoztunk a CPQ-funkcionalitásunk bővítésén és fejlesztésén, kiemelve a konfigurációs, árajánlatkészítési és vizualizációs képességeinket, valamint azt a képességünket, hogy segítsük a gyártókat, a forgalmazókat, a kiskereskedőket és a szolgáltatókat az értékesítési folyamatok optimalizációjában és felgyorsításában.”.

*Gartner, Magic Quadrant for Configure, Price and Quote Application Suites, Mark Lewis, Dayna Radbill, Dayna Radbill, 2023. december 11.

A Gartner jelentéseinek értelmezésében fontos kiemelni, hogy különösen figyelnek arra, hogy megállapításaik mentesek legyenek a részrehajlástól. Kifejezett figyelmet fordítanak arra, hogy semmilyen módon ne vetüljön rájuk a szponzorációs látszat, alább a Gartner nyilatkozát közöljük:

A Gartner nem támogatja a kutatási kiadványaiban ábrázolt egyetlen szállítót, terméket vagy szolgáltatást sem, és nem tanácsolja a technológiai felhasználóknak, hogy csak a legmagasabb minősítéssel vagy egyéb megjelöléssel rendelkező szállítók közül válasszanak. A Gartner kutatási kiadványai a Gartner kutatási szervezetének véleményét tartalmazzák, és nem tekinthetők ténymegállapításnak. A Gartner kizár minden kifejezett vagy hallgatólagos garanciát e kutatással kapcsolatban, beleértve az eladhatóságra vagy a meghatározott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciákat is.

Forrás