corvex álláslehetőség

Dolgozz te is velünk!

Karrier – A jó csapat mozgásban tart

A legnagyobb meglepetések mindig nem várt helyekről érkeznek. Néha jobb nem megtervezni mindent, csak hagyni, hogy a történések magukat alakítsák.

Nem szorítunk korlátok közé

Ha nem jössz be éppen, nem gond. A legtöbb pozícióban, a legtöbb munkatársunknak nyitott a részleges (egyes esetekben teljes) home office lehetősége, amit infrastruktúrával támogatunk. Ha éppen el kell valamit intézned, egyeztess velünk, és tedd!

Ez a rugalmasság természetes – nekünk a teljesítményed kell, nem az időponttól-időpontig eltöltött időd. 

A legtöbb csoportunkban megvan a sikeres távmunkához kialakított workflow, pl. Németország-Tunézia-Budapest-Pécel-Debrecen-Mezőkövesd vonal is előfordul.

Corvex álláshirdetés állás új kezdet

Aktuális nyitott pozícióink

Jelentkezz bátran!

Mégsem ez a megfelelő álláslehetőség, de dolgoznál velünk? Küldd el önéletrajzodat, hátha mégis van számodra is megfelelő ajánlatunk. Jelentkezz bármelyik pozíciónkra és üzend meg nekünk, hogy milyen munkakör lenne az, amiben jól éreznéd magad.

  Amikor az otthon költözik a munkahelyre

  A céges és a magánélet egyensúlya

  Ne aggódj, nem kell beköltöznöd, és otthon sem kell éjszakai vagy hétvégi munkát végezned! Mi is emberek vagyunk, családdal, barátokkal, magánélettel, és ugyanúgy, mint bárki más, szeretnénk, ha a munka és magánéletünk között egyensúly lenne. A cégkultúra része, hogy a kettőt tudjuk közelíteni azzal az átjárással, hogy bent is otthon érzed magad.

  A hatalmas tengeri akváriumunkba Némó már beköltözött, Szenilla is tervben van, hogy ne unatkozz, miközben a reggeli kávédra, kakaódra, teádra vársz, vagy a melegszendvicsedet készíted. A vendégünk vagy! Céges reggeli, gyümölcs, ásványvíz is vár, időnként pedig céges házi kenyér, csemegék vagy nap közbeni sütögetés.

  Állj fel néhány percre, menj fel a tetőteraszra, pihentesd a szemed, gyönyörködj a budai hegyek látványában, vagy huppanj le a pihenősarokban. Ha több aktivitásra vágysz, hívj össze egy csocsópartit valamelyik asztalhoz, győzd le a hard-core munkatársainkat. 

  Adunk bőven alkalmat arra is, hogy a munkán kívül (de nem feltétlenül a munkaidőn túl) is legyen alkalmatok jobban megismerni egymást. Tudjuk, hogy az időnkénti kikapcsolódás előfeltétele a hosszú távú egészségednek és teljesítőképességnek, ezért erős céges policy, hogy az adott évben mindenképpen vedd ki a szabadságodat, és pihend ki magad rendszeresen és rendesen.

  Alkalmat teremtünk arra is, hogy a családtagok is megismerhessék a céget, hozd el a gyerekedet is egy anyák-/apáknapi rendezvényünkre, vagy a teljes családot egy hétvégénkre vagy bortúránkra.

  Corvex átlátható fejlődési pálya

  A munka mellett továbbvitt felsőfokú tanulmányokat – akár az MBA-szintig is – beillesztjük az életünkbe. Ha segíti a céges célokat, akkor hozzá is járulunk, de ha teljesen mást szeretnél tanulni, akkor is összehangoljuk az itteni mindennapjaiddal.

  Ha céges célokat a magadénak tudod érezni, és van jelentősége számodra a munkahely és a munkavállaló kölcsönös tiszteletének és lojalitásának, akkor a Corvexben jól fogod magad érezni.

  Átlátható fejlődési pálya

  Nincs óriási szervezet, ezért nem tudunk minden belépőnek garantált és pár hónapon belüli előléptetést ígérni, de előreviszünk és felépítünk, ha vannak ambícióid, és kiteljesítjük a karrieredet, ha már annak az érettebb szakaszában vagy.

  És ez nem üres ígéret! A tizennégy, csapatot vezető kollégánkból tizenegyet magunk neveltünk ki pályakezdőből. Van példa arra is, hogy céges nyelvoktatás vitt fel valakit abszolút kezdőből felsőfokúig, de az állandó, munkaidőn belüli céges nyelvoktatás mindenkinek érezhető előrelépést hoz.

  Innováció és munka

  Nem csak dobálózunk a nagy szavakkal! Saját kis belső start-up-jainknak tekintett K+F projektjeink (2008 óta a kilencedik 100M-Ft-ot meghaladó méretű fut) folyamatosan biztosítják a megújulásunkat, érdekes váltásokat hoznak a mindennapi munkában, vadonatúj technológiákat és know-how-t hoznak be a cégbe, gyakran új pozíciókat, új ügyfélkapcsolatokat  is teremtve.

  És az innováció nem csak céges kezdeményezésre jön létre. A környezetünk inspirálja az önálló tanulást, kezdeményezést. Ilyen kezdeményezésből született a minden bevezetési projekt alapját képező keretrendszerünk is. Van elég változás, és a kisebb cégméret is ad elég sokrétű feladatot, hogy hosszabb távon is érdekesnek tudd találni a munkádat.

  Ha tudsz, és szeretsz is multitaskingolni – welcome!

  Ha nem, és úgy érzed magad hatékonynak, ha csak egyetlen dologra koncentrálva dolgozol, igyekszünk ezt is biztosítani. Egy biztos: akármilyen pozícióban is vagy, a munkád értelmes célokat szolgál. Éld meg annak az eredményeit!

  Corvex-pillanatok