Corvex vállalatirányítási rendszer

Vállalatirányítási rendszer gyártó cégek igényeire szabva

Célmegoldást a gyártásban

A sikeres modellezéshez a gyártócégek esetében nem elég pénzügyi szempontból megközelíteni egy vállalat életét.

A gyártók működésének leképezése olyan speciális tudást igényel mind a vállalatirányítási rendszerektől (ERP), mind a szolgáltató csapattól, ami sikeresen csak célmegoldásokkal szolgálható ki. A Corvex a vállalatirányítási rendszereivel a diszkrét gyártás tényleges menedzselését tudja biztosítani, amelyben az üzemek életét nem csak követni, adminisztrálni lehet, hanem minden erőforrást figyelembe véve tervezni és irányítani is.

Biztosítani tudjuk, hogy a beszerzések és a termelés tervezésével és követésével az alapanyagok, kereskedelmi cikkek és félkész gyártmányok mindig ott legyenek, és pontosan akkorra, amikorra a gyártásütemezés szerint szükség van rájuk. Ha kell, mindez egy-egy ágazatban még további szakági megoldásokkal is mélyíthető, pl. a műanyagiparban vagy az autóipari beszállítók körében. Alacsonyabb készletek nagyobb biztonság mellett, alacsonyabb költségek mentén is nagyobb kibocsátás, ezt tudjuk kínálni az ipari ügyfeleink számára.

430+ ügyfél 2.200+megrendelés 9000+napnyi egyedi testreszabás 12000+embernapnyi alapmodul-fejlesztés 250+emberévnyiERP-tapasztalat

Tapasztalat

Kollégáink száznál több projekt összes tudását hozzák magukkal egy-egy bevezetés során, amiből minden partnerünk profitálhat. Ismerjük az ágazati best practice megoldásokat, tényleges tanácsokkal tudjuk segíteni nemcsak a bevezetési projektet, hanem az üzem szervezését, a workflow-k átalakítását is.
A vállalatirányítási rendszerről a szokásosnál sokkal részletesebb ismereteink vannak, mivel a szoftvereink teljes lokalizációját is mi hajtjuk végre, illetve több alapvető, meghatározó modul teljes fejlesztését is a Corvex szakemberei végezték az ERP-gyártó megbízásából.

Elkötelezettség

Az ügyfelek támogatásában különlegesnek tartjuk munkatársaink elkötelezettségét. A cégkultúránkban a bevezetések és a rendszerek üzemeltetése nem csak munka, hanem misszió, kiemelt az ügyfeleink életének és sikerének biztosítása minden erőnkkel, ha kell, éjjel és hétvégén is. Folyamatos képzésünk, ISO-standardok szerinti minősített folyamataink, bevezetési módszertanunk, hatékony projektvezetésünk a felhasználóink eredményességén keresztül visz előre bennünket. Az ügyfél céljai a mieink is!

Vállalatirányítási rendszer diszkrét gyártóknak

Infor COM ERP

Az Infor COM ERP-rendszer teljes körű megoldásként támogatja az iparág-specifikus követelményeknek való megfelelést. Ez az ERP-rendszer minden diszkrét gyártó cégnél nagyon hatékonyan bevethető, de egyedi standardokkal bíró ágazatokban még pontosabban illeszkedhetnek a valós és az ERP rendszerben modellezett folyamatok az iparág-specifikus kiegészítőinkkel támogatva.

Infor Cloud Suite Industrial (SyteLine) ERP

A korszerű üzleti szoftverek funkcionalitása nem állhat meg a klasszikus vállalatirányítási modulok szintjénél. Modern, jól tervezett gyártási ERP-ként az Infor CSI olyan működési modellt tud adni, ami már parametrizálással, és nem csak testreszabásokkal tud a felhasználó üzleti folyamataihoz illeszkedni. Az Infor OS middleware-jén működve az Infor CSI a vállalatirányítási rendszeren túl integráltan kínálja az Infor összes elképzelhető üzleti szoftverét. A rendszer helyben telepítve és felhőben is rendelkezésre áll.