Corvex Zrt.
Rólunk

Cégünk 1994-ben alakult meg Corvex Kft. néven. Az alapító tulajdonosok, akik már a nyolcvanas évek közepe óta dolgoztak a területen, termelésirányítási szoftverházat építettek fel a magyarországi szoftverfejlesztési és a németországi szervezési know-how-ra alapozva.

Valljuk, hogy amikor Ön terméket választ, akkor egyben partnert is választ. Ez a döntés legalább olyan fontos, mint a szoftver kiválasztása, hiszen a hosszú távú együttműködés sikere végeredményben az emberi kapcsolatokon múlik! A közös munka során arra törekszünk, hogy egymás kölcsönös megismerésén alapuló, hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, melynek során partnerünk üzleti és szervezeti folyamatait megismerve a neki lehető leghatékonyabb vállalatirányítási rendszert szállítsuk.

A Corvex csapata

Ahogy a vállalatirányítási rendszerünk a különböző komponenseinek tökéletes együttműködését jelenti, úgy cégünk is munkatársai, funkcionális egységei együttműködése által teljesíti céljait. A csapatban mindenki felelős saját munkájáért és felelőssége van saját csapata és a Corvex sikeréért is. 

Képzés a Corvexnél

Kiemelkedően fontosnak tartjuk a vállalatirányítási szakemberek folyamatos képzését. Több főiskolai, egyetemi szintű informatikai képzésben jelen vagyunk, sokszor saját vezető tanácsadóink jelenlétével biztosítjuk a tudásanyag maximális átadását. Minden esetben lelkesen támogatjuk a vállalatirányítás témakörben szakdolgozatot írók munkáját, tanulmányát, akár személyes konzultációkkal, forrásanyagok biztosításával is. Duális képzés keretében gyakorlati oldalról is megismerik a hallgatók a munkánkat.

Corvex minőség

A Corvex vezetősége évente konkrét minőségcélokat határoz meg és tesz közzé. A minőségorientált gondolkodásmód és munkavégzés erősítését és ellenőrzését, a rendszeres minőségügyi képzést, a jogszabályok betartását és betartatását kiemelt vezetői feladatnak tekintjük.

Eredményesség

A piaci verseny kihívásainak hosszú távon csak egy ügyfélorientált, erős, eredményes cég felelhet meg. Eredményességünk alapja tudásunk minősége és működésünk hatékonysága.

Corvex és az Infor csoport

Fejlesztés és szállítás

A Corvex Zrt. 1998 óta az Infor partnere, jelentős fejlesztési munkák mellett az Infor COM és a CloudSuite Industrial (Syteline) integrált vállalatirányítási rendszer forgalmazója Magyarországon.

Az Infor Global Solutions missziója, hogy megfeleljen azon iparág-specifikus kihívásoknak is, amelyekre mások nem képesek megfelelő válaszokat adni.
A munkatársakba és termékekbe fektetett folyamatos beruházások, a szilárd ügyfél-elkötelezettség, és az erőteljes, egész világra kiterjedő növekedési stratégia révén lesz képes az Infor a jövőben is megfelelni a gyártó és kereskedelmi vállalatok specializálódó, egyre összetettebbé váló, és a globalizáció által egyre erőteljesebben befolyásolt igényeinek.

Kapcsolat

06 1 459 5700

1082 Budapest, Baross u. 114-116.

Ismerje meg rendszereinket

Mondja el igényeit, mi pedig megoldást kínálunk önnek. Profitáljon ön is tapasztalatunkból!