Több mint 26 év szakmai tapasztalat

Corvex – A helyes döntések kulcsa a tapasztalat

A Corvex Zrt. alapítói a magyarországi szoftverfejlesztés szaktudására és a németországi know-how jártasságára építve alapították meg a céget 1994-ben. Így a cég több, mint 26 éves gyakorlattal rendelkezik a termeléscentrikus vállalatirányítás terén.

Az együttműködés elkötelezettség

Az együttműködés egy jól begyakorolt koreográfia

Valljuk, hogy amikor Ön terméket választ, akkor egyben partnert is választ. Ez a döntés legalább olyan fontos, mint a szoftver kiválasztása. A közös munka során arra törekszünk, hogy egymás kölcsönös megismerésén alapuló, hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, melynek során partnerünk üzleti és szervezeti folyamatait megismerve a neki lehető leghatékonyabb vállalatirányítási rendszert szállítsuk.

Ha tudjuk, hogy létezik megoldás, már

A siker csak akkor hosszútávú, ha tudás van mögötte

A piaci verseny kihívásainak hosszú távon csak egy ügyfélorientált, erős, eredményes cég felelhet meg. Eredményességünk alapja tudásunk minősége és működésünk hatékonysága. A Corvex által kínált vállalatirányítási rendszer napjainkra olyan korszerűsítésekkel bővült, amely versenyképessé tesz minden iparág alá tartozó vállalkozást.

Társadalmi felelősségvállalás
Tier 1-2 minősítésű
ügyfelek
Ügyféltalálkozók
Pályázati támogatás
Teljes körű minőségirányítás
Egyetemi
oktatás

430+

ügyfél

1 Milliárd Ft

éves forgalom

100 fő

alkalmazott

1994 óta

Magyarországon

Corvex és az Infor-csoport

Fejlesztés és szállítás

A Corvex Zrt. 1998 óta az Infor partnere, jelentős fejlesztési munkák mellett az Infor COM és a CloudSuite Industrial (Syteline) integrált vállalatirányítási rendszer forgalmazója Magyarországon.

Az Infor Global Solutions missziója, hogy megfeleljen azon iparág-specifikus kihívásoknak is, amelyekre mások nem képesek megfelelő válaszokat adni.
A munkatársakba és termékekbe fektetett folyamatos beruházások, a szilárd ügyfél-elkötelezettség, és az erőteljes, egész világra kiterjedő növekedési stratégia révén lesz képes az Infor a jövőben is megfelelni a gyártó és kereskedelmi vállalatok specializálódó, egyre összetettebbé váló, és a globalizáció által egyre erőteljesebben befolyásolt igényeinek.