DIGITALIZÁLT RAKTÁR MUNKAFOLYAMATOK 

DIGITALIZÁLT RAKTÁR – MOBIL RAKTÁRI MEGOLDÁS

Felgyorsított raktári folyamatok

Adatrögzítés szkenneléssel, útvonal-optimalizált anyagmozgatás, megszüntetett manuális adatbevitel és keresési idők a raktárban.

Digitalizált raktár leltár

Fordulónapi leltár, teljesen papírmentesen, jóval kisebb csapattal is sokkal gyorsabban végrehajtva. A leltárpontosságot a folyamatos leltározási funkciók jelentősen emelni tudják, az eltérések rögzítése kényelmes, a készlethibák felderítését a PDA-k naplófunkciója helyben, gyorsan segíti.

Készletpontosság a raktárban

Nincs időben elváló fizikai és logikai anyagmozgás, a szkennelés és logikai ellenőrzések kizárják a hibás rögzítéseket, zárt rendszerben teljes körű támogatás minden raktári folyamatra.

Útvonal-optimalizált komissiózás

Akár a gyártásba adásról, akár a vevői kiszállításokról van szó, a felhasználóbarát felületekkel, leegyszerűsített  megjelenéssel, áttekinthető kiválasztási funkciókkal egyszerűen és optimalizált utakon vezetjük végig a felhasználókat a logisztikai folyamaton. Targoncafutás csökkentése akár 35%-kal!

Transzparencia

Minden raktári készlet, és minden raktári anyagmozgás teljes körűen követhető, a mobil eszközökön és az ERP-ben egyaránt.

Digitalizált raktár - átfogó megoldás

Blokk-, üzemi vagy tárhelyes raktár? Minden típust támogat a megoldás. A WiFi nem építhető ki gazdaságosan egy külső tárolóban? Ugyanazt a funkcionalitást offline is kínáljuk. Részkészlet-sajátosságok, mint sorozatszám, lejárati dátum, sarzs (batch/lot/adag)? Minden finomságot kezelünk.

300+ Infor-referencia

Azonnal megkezdheti raktárának optimalizálását

A raktári megoldás mobil, vonalkódolvasós adatgyűjtő eszközökön futva magasabb szintekre emeli a belső logisztikai folyamatok hatékonyságát. A teljesen papírmentes rendszerben minden fizikai anyagmozgatást azonnal követi az ERP-könyvelés, hibamentesen és gyorsan. Az elvégzendő munkákról az eszközön kapnak utasítást a munkatársak, az elvégzett munka eredményét is – főleg vonalkódolvasással – az eszközzel rögzítik, a mobil munkához optimalizált képernyőkkel. A teljes mélységű ERP-integráció minden manuális adatrögzítést feleslegessé tesz. Magasabb teljesítmény ugyanazzal a csapattal!

Digitalizált raktár alapcsomag

Elérhető funkciók

Árufogadás

Gyűjtő betárolás

Kiadás gyártásba

Nem tervezett kiadás

Bevét gyártásból

Készletinfó

Átraktározás

Készletkorrekció

Anonim könyvelés

Kiszállítás

Leltár

A mobil raktári megoldással azonnal megkezdhető a raktár optimalizálása. A rendszer bevezetése egy napon belül lezajlik, a korábban már raktári környezetben tesztelt PDA-k üzembe helyezésével egy időben.

Dec. 16-i megrendelés után dec. 27-én már üzembe állni, és a leltárt papíros számlálóívek helyett PDA-kkal kezdeni? Ügyfelünk már ezt is elérte – ha Ön készen áll rá, velünk ez lehetséges!

 

Az intelligens és sokaknak bevált szoftvercsomaggal akár 50%-kal nagyobb hatékonyság érhető el a raktárban.

Kapcsolat

06 1 459 5700

1082 Budapest, Baross u. 114-116.

Ismerje meg rendszereinket

Mondja el igényeit, mi pedig megoldást kínálunk önnek. Profitáljon ön is tapasztalatunkból!