INFOR HÍREK

Az NSE Group az Infor-t választja

Az Infor CSI SyteLine bevezetése egy ambiciózus projekt része, célja az NSE szolgáltatási tevékenységének átalakítása és fejlesztése Franciaországban és nemzetközi szinten is egy standard, agilis és skálázható megoldás segítségéve, amely az előírások szigorú betartásával biztosítja az érzékeny adatok biztonságát.

A csúcstechnológiájú elektronikai berendezések tervezésére, gyártására és karbantartására szakosodott NSE Group szolgáltatásokkal foglalkozó üzletiága az Infor SyteLine-t választotta tevékenységének racionalizálására és állandósítására.

Az Infor és a G4 2021 elején induló közös projektének célja az NSE Group szolgáltatási üzletágában 2007 óróta használt vállalatirányítási rendszerének cseréje, amely az ügyfélfelületet, az ellátási lánc működését, valamint a szórakoztató elektronikai, repülési és védelmi berendezések javítását kezeli és koordinálja. Az előző megoldás túl sok specifikus fejlesztést, vagyis időt és IT-erőforrást igényelt, amelyre értékesebb feladatoknál volt szükség. Mivel ez a rendszer már nem felelt meg a megcélzott piacok változó elvárásainak és szabályozásának, az NSE-nek modern, agilis és könnyen bővíthető megoldásra volt szüksége, amely képes alkalmazkodni tevékenységeihez és üzleti korlátaihoz.

“Az NSE legfontosabb célja az Infor CSI SyteLine-ra történő áttérés során az volt, hogy képes legyen gyorsan reagálni a csoporton belüli üzleti szektorok diverzifikációjára, mint a védelem, az MRO, a szórakoztató elektronika, valamint az üzleti folyamatok ésszerűsítése, hogy még inkább megfeleljen a globalizált működés elvárásainak” – nyilatkozta Sylvain Séramy, az NSE csoport projektmenedzsere.

“A projekt támogatja az üzleti egység felszereléseinek és szoftverének korszerűsítését annak érdekében, hogy fenntartsuk az ügyfeleink által elvárt versenyképességet Franciaországban és nemzetközi szinten is. Segít továbbá az üzleti folyamatok optimalizálásában, a termelékenység és a szolgáltatásunk minőségének javításában is. Szeretnénk makunkénak tudni az új digitalizációs szabványokat, megalapozni az Ipar 4.0 törekvéseinket, és elkerülni, hogy a tevékenységeinket alacsony munkaerőköltségű országokba kelljen áthelyezni. Ezek a célok mind összhangban vannak az ISO 9001 és az ISO 14001 tanúsítványaink és a GDPR-előírások követelményeivel.” – tette hozzá Séramy.

“Az Infor CSI SyteLine megoldás előnye, hogy nem igényel semmilyen speciális fejlesztést a különböző tevékenységek és piacok számára, amelyekkel az NSE Group foglalkozik. Funkcionális gazdagsága alapfelszereltségnek számít, és rugalmassága mind a szolgáltatási, mind a gyártási kérdések kezelésére ideális eszközzé teszi egy olyan szolgáltatásorientált vállalat számára, amely a kiválóságot és a munkafolyamatok drasztikus egyszerűsítését keresi.”- mondta Vincent Gautier, a G4 ügyvezető igazgatója.

Az NSE Group az Infor CSI SyteLine mellett az Infor Factory Track-et – amely a raktárak mobilitását és nyomonkövethetőségét támogató teljes gyártási automatizálási megoldás -, valamint az Infor CPQ árképzési és árajánlási szoftverét és az Infor OS platformot is használja.

“Nagyon elégedettek vagyunk a G4 partnerünk által koordinált technológiai együttműködéssel” – mondta Philippe Maillet, az Infor Franciaországért felelős KKV- és értékesítésicsatorna-igazgatója. „Az Infor CSI SyteLine képes megfelelni egy olyan sokszínű és szabályozott vállalat összetett követelményeinek, mint az NSE. Ez egy end-to-end ERP-megoldás, amely magában foglalja a prediktív elemzési és együttműködési lehetőségeket, az intelligens gyártási eszközöket és az integrációs lehetőségeket. A rendszer megfelel az NSE csoport követelményeinek az adatbiztonság, az ügyfélszolgálat, a gyártás és a minőség, valamint az after-sales és a karbantartási szolgáltatások összehangolásában. “

Az NSE Group

Az NSE csoport szakterülete a csúcstechnológiájú elektronikus berendezések tervezése, gyártása és karbantartása. A nemzetközi piaci célokkal is rendelkező NSE Csoport főként a védelmi, a civil repülés, az informatika, az orvostudomány és a vasúti szektorban működik. Az 1983-ban alapított, Nizerolles-i központú társaság működése három üzletág köré tagozódik: az innovatív műszaki termékek tervezése, a fő piaci szereplők számára gyártott integrált elektronikai berendezések integrációja, valamint magas hozzáadott értékű szolgáltatások széleskörű kínálata nemzetközi szinten.

Az NSE Csoport nyolc franciaországi ipari telephellyel és hat nemzetközi leányvállalattal rendelkezik. Több mint 700 embert foglalkoztat, 450-et Franciaországban és 250-et nemzetközi szinten. 2019. december 31-én a csoport bevétele 76 millió euró volt, amelynek 36% -a Franciaországon kívül generálódott.

A G4

A G4 az ERP megoldások integrátora, amelynek stratégiája az információáramlás egyszerűsítése az ipari vállalatokon belül. A G4 kettős kompetenciájának révén, vagyis kiváltságos Infor-partnerként és üzleti szakértőként képes jól egyensúlyozni a cég stratégiája, valamint az ügyfél üzleti kihívásai között. A G4 35 összesen embert foglalkoztat a párizsi és lyoni irodájában.

Infor

Az Infor az üzleti felhős szoftvertermékek globális vezető vállalata az iparág-specifikus piacokon. Az Infor teljeskörű ipari célú szoftvercsomagot épít felhőben, és egy olyan technológiát telepít, amely a felhasználói élményt helyezi előtérbe, kihasználja az adatokban rejlő lehetőségeket, és könnyen integrálható a meglévő rendszerekbe.
Világszerte több mint 68.000 szervezet támaszkodik az Infor-ra, hogy segítse a piaci kihívások leküzdését és az üzleti szintű digitális átalakulást.

Forrás

infor.com