INFOR HÍREK

Az Infor EzRMS új prognózis funkcióval bővül

Az Infor új felhőalapú árbevétel-kezelési funkciót mutat be a szállásadók számára. A színtiszta tudományt felhasználó Infor EzRMS új prognózis funkciót és valós idejű optimalizálást kínál partnerei számára.

Az Infor EzRMS segíti a szolgáltatókat a bevételek optimalizálásában, automatikusan kiszámolja a kereslet-előrejelzést és megfelelő eladási stratégiát javasol olyan adatok alapján, mint a hét napjai, a foglalási átfutási idő és a vendégek száma szobánként. Az Infor a legmodernebb technológia, a deep learning algoritmusok és az innovatív üzleti folyamattervezés által nyújt lehetőséget az ügyfelei számára, hogy elérjék a forgalom növekedését, a magasabb haszonkulcsokat, és hogy a befektetések gyorsabban térüljenek meg.

Az Infor EzRMS-t az Infor ügyfelek visszajelzései alapján, valamint az utazás és a szabadidő aktuális trendjeire reagálva tervezték. Az új adaptív prognózis algoritmus segít az ügyfeleknek felhasználni az adatokat a bevételi lehetőségek azonosításában és optimalizálásában. A trendek gyors és folyamatos változása miatt, már nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a múltbéli adatokból. Éppen ezért az újgenerációs prognózis algoritmust úgy fejlesztették ki, hogy célja az új trendek automatikus észlelése és reagálása legyen. Az Infor új, egyedülálló és teljesen automatikus megoldása a kereslet előrejelzését a jelenlegi piaci viszonyoknak megfelelően biztosítja. A  Infor EzRMS-sel szemben a versenytársak termékeinek, még mindig manuális műveletekre van szükség..

A piac által befolyásolt árképzéssel az Infor EzRMS intelligens megoldásával beépíti a versenytársak adatait a saját rendszer adatai mellé, hogy kiszámolja az optimális árdöntéseket. Innovatív módszerek alkalmazásával a rendszer automatizálja azt a folyamatot, amelyet a bevételkezelő követni fog az árak meghatározásához.

Az Infor EzRMS egyedülálló, intelligens, valós idejű optimalizálást tartalmaz, biztosítva, hogy az árképzési és értékesítési stratégiája mindig naprakész legyen. Ez lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy más kulcsfontosságú feladatokra összpontosítsanak, bízva az Infor EzRMS-ben, amely automatikusan észleli és ellenőrzi az új bevételi lehetőségeket, amint azok valós időben megtörténnek.

Infor

Az Infor az üzleti felhős szoftvertermékek globális vezető vállalata az iparág-specifikus piacokon. Az Infor teljeskörű ipari célú szoftvercsomagot épít felhőben, és egy olyan technológiát telepít, amely a felhasználói élményt helyezi előtérbe, kihasználja az adatokban rejlő lehetőségeket, és könnyen integrálható a meglévő rendszerekbe.
Világszerte több mint 68.000 szervezet támaszkodik az Infor-ra, hogy segítse a piaci kihívások leküzdését és az üzleti szintű digitális átalakulást.

Forrás

infor.com