Gyártó ERP

Miért válassza az Infor gyártói ERP rendszerét?

Az iparág-specifikus megoldásaival az Infor gyártói ERP rendszere tökéletes megoldás vállalkozása számára.

Miért válassza a vállalkozása számára az Infor gyártói ERP rendszerét? 

A vállalatirányításirendszerek piaca rendkívül telített, így szinte biztosan létezik a vállalata igényeinek megfelelő ERP rendszer, de a rengeteg termék között ráakadni a tökéletes rendszerre sokkal nehezebb, mint gondolná.
Az Infor gyártói ERP rendszere számos okból az iparág vezetője. A világ egyik legnagyobb ERP megoldás szállítójaként az Infor rendelkezik a megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel ahhoz, hogy megrendelőként ne csalódjon benne, végül is sok ezer bevezetés áll a csapat mögött. Iparág-specifikus megoldásaival,  a vállalkozások költségkeretének megfelelő funkcióival az Infor remek választás.

Célzott funkciók a gyártás számára

Az Infor kiemelt hangsúlyt fektet az iparági megoldásokra, a gyártói ERP-t kifejezetten gyártóipari szakemberekkel dolgozták ki a gyártó cégek igényeit alapul véve. Az Infor COM ERP-rendszer ideális a diszkrét gyártók számára. A specifikus funkciókkal, mint a prediktív elemzés, a lean termelési eszközök, a shop floor ütemezés, a minőség- és szolgáltatásmenedzsment, beleértve a garanciákat és a szolgáltatási szerződéseket, amelyek szinte változtatás nélkül, dobozos termékként illeszkednek a gyártási környezetbe.

Felhasználói élmény

Az Infor gyártói ERP rendszerét úgy tervezték, hogy egyszerű, modern és kényelmes legyen a felhasználók számára. Könnyen eligazodhat a rendszerben, még akkor is, ha soha nem használt még ERP-t ezelőtt. A mobil hozzáférés lehetővé teszi, hogy a szükséges információkat bárhol lekérhesse.

Gyártás-finomtervező rendszer (APS)

A tervezés és az ütemezés a legfontosabb a gyártásban, amelyet az Infor gyártási ERP rendszere könnyedén kezel. Az APS (Advanced Planning and Scheduling) modul szinkronizálja a munkaterületeket, a készletet, az erőforrásokat és az ellátást a változó megrendelések mellett is. A rendszer használatával lehetővé válik a határidők könnyebb betartása, a kevesebb késés és az erőforrások hatékonyabb felhasználása.

 

Már meglévő ERP-jéhez is kínálunk gyártási finomtervező megoldást, amellyel valós időben tervezhet korlátos erőforrások mellett. Az AI-alapú optimalizáció, párhuzamos szimuláció funkcióval és natív ERP csatlakozással az egyik legkiemelkedőbb gyártástervező megoldás a piacon.

Költséghatékonyság

Mivel ez a rendszer eleve a feldolgozóipar számára készült, nem kell aggódnia a végtelen testreszabások miatt. A felhőalapú telepítéssel a szervezete spórol a hardver és az infrastruktúra költségein, mivel ezeket a szállító kezeli és nem házon belül kell megoldania. A lean termelési környezetből csak profitálhat, és ahogy a javuló szolgáltatásminőség is többlet profitot generál.

Ez is érdekelheti

Döntési intelligencia: Az etikai dilemma

Döntési intelligencia: Az etikai dilemma

Képzeljünk el egy olyan világot, ahol a gépek jobb döntéseket tudnak hozni, mint az emberek. Egy olyan világot, ahol a mesterséges intelligencia (AI) életünk minden területét optimalizálni tudja, az...

read more
ERP-csapda: az emberi tényező

ERP-csapda: az emberi tényező

Egy ERP használata ma már az egészen kis vállalatok számára sem kérdés iparágtól függetlenül. Bár a kis vállalatoknál viszonylag átlátható egy vállalatirányítási rendszer bevezetése, még számukra is...

read more
MRP vagy ERP?

MRP vagy ERP?

Az MRP, vagyis a gyártási erőforrás-tervezés a termelés tervezésére és ütemezésére, az anyagszükségletek és készletek menedzselésére létrehozott rendszer. Arra fejlesztették ki, hogy segítse a...

read more
EPR-megfelelés az Infor COM rendszerben

EPR-megfelelés az Infor COM rendszerben

Mielőtt belemennék az általános EPR-információkba, fontos kiemelnünk, hogy az Infor COM ERP-rendszer megfelel az EPR-rendelet előírásainak, mely szerint a gyártónak, illetve importőrnek a termék...

read more