Corvex vállalatirányítási rendszer ERP Infor CSI SyteLine

Erp & beyond

Az idő a legfontosabb nyersanyag

Corvex vállalatirányítási rendszer ERP Infor CSI SyteLine

Infor CloudSuite Industrial

Az igazi sikerhez vezető, korszerű üzleti szoftverek funkcionalitása nem állhat meg a klasszikus vállalatirányítási modulok szintjénél. Az Infor-ökoszisztémában, az Infor OS middleware-jén működve az Infor CSI a vállalatirányítási rendszeren túl integráltan kínálja az Infor összes elképzelhető üzleti szoftverét, pl. BI, CRM, EAM, dokumentum-menedzsment, PLM, csoportmunka-támogatás.

A gyártó és kereskedelmi cégek korszerű vállalatirányítási rendszere mind helyben telepítve, mind felhőben rendelkezésre áll. Az Infor CSI rugalmas alkalmazásképernyői, hatékony adatkezelése és operatív folyamatai alkalmazkodnak vállalata üzleti követelményeihez, gondoskodva a folyamatok zökkenőmentes és hatékony lebonyolításáról.

Széles körű vállalatirányítási rendszer

Illeszkedés és szolgáltatási portfolió

A ma elvárásainak nem minden vállalatirányítási rendszer megoldás képes megfelelni. A gyártók egyedi sajátosságokkal, vevői követelményekkel, piaci nyomással, szűkölő haszonkulcsokkal, összetett gyártási folyamatok menedzselésének kihívásaival kell szembenézzenek. Modern, jól tervezett gyártási ERP-ként az Infor CSI olyan működési modellt tud adni, ami már parametrizálással, és nem csak testreszabásokkal tud a felhasználó üzleti folyamataihoz illeszkedni – ezzel hosszabb távon jelentősen csökkentve az ERP teljes bekerülési költségét.

Az Infor CSI természetesen biztosítja az alapokat, a pénzügyektől és a megrendelés-rögzítéstől az értékesítés utáni szolgáltatásokig és az elemzésekig. Kidolgozott, mély, bevált képességeket biztosít olyan kulcsfontosságú területeken, mint az ügyvitel, gyártás, anyaglogisztika, terméktervezés és -konfiguráció, projektmenedzsment, minőségellenőrzés, ellátási láncok áttekintése.

Mindezt akár a felhőből szolgáltatva, hatékonyságot, költségmegtakarítást, a piacvezetők legjobb gyakorlatát követő biztonsági megoldásokat nyújtva, multinacionális környezetben is egyetlen egységes rendszerrel szolgáltatva az egyes helyi piacokon a lokalizált országverzióival.

Projekt- és erőforrás menedzsment Humánerőforrásgazdálkodás Ügyfélkapcsolatmenedzsment Minőségirányítás Vevői rendelésekkezelése Supply Chain tervezés,irányítás Teljesítmény-irányítás Szolgáltatásmenedzsment Pénzügy és számvitel Technológia Mobilitás Integráció Figyelmez-tetések Munka-folyamatok

Tervezés és ütemezés

Milyen lenne, ha a hajrázás helyett minden esetben nyugodtan, időre tudna szállítani? Az ellátási lánca bonyolultságától függetlenül gyorsan  kell reagálnia a változásokra, hogy ügyfeleinek a megfelelő szintű szolgáltatást tudja nyújtani. Az Infor® CloudSuite Industrial (SyteLine®) javíthatja termelékenységét az irodában és az üzemben egyaránt.

Globális megoldás

Azon vállalatok számára, amelyek több országban is folytatnak üzleti tevékenységet, kulcsfontosságú, hogy képesek legyenek könnyedén megfelelni a helyi törvényi előírásoknak. Az Infor CSI kidolgozott lokalizációs csomagokkal biztosítja a nemzetközi működést.

Hatékonyabb működés

Az Infor CloudSuite Industrial szoftver hatékonyabbá teheti működését, függetlenül attól, hogy cége vegyes módú folyamatokkal működő kis- vagy középvállalat, vagy összetett MTO és ETO üzleti modellel működő OEM (eredeti berendezésgyártó) nagyvállalat.

Infor CloudSuite Industrial vállalatirányítási rendszer

Célozzon meg nagyobb növekedést és magasabb profitot

A globális verseny, a piacok változékonysága minden céget a vállalatirányítási stratégiájának újragondolására kényszerít – különösen az ipari gyártásban, ahol a szereplők maximálisan tudatában vannak az alternatíváknak. A régi ERP-megoldások egyszerűen nem tudják biztosítani azt a szintű rugalmasságot, amely lehetővé tenné a középvállalati gyártószektor számára, hogy túllépjenek a korlátozott, organikus növekedési stratégiákon.

A bővítések és felvásárlások után heteken, nem hónapokon belül szükséges egységes üzleti szoftver-infrastruktúrát biztosítani a gyors megtérüléshez. A CSI bevethetően készen áll, hogy mindebben azonnal támogatást nyújtson, a felhős technológia révén gyorsabban és sokkal alacsonyabb beruházási költségek mellett, mint ami a korábbi generációs ERP-k esetén valaha elképzelhető volt.

Az irodában és az üzemben

Növelje termelékenységét

Az Infor CloudSuite™ Industrial (SyteLine) egy komplex funkcionalitású vállalatirányítási rendszer, mind a diszkrét, mind pedig a folyamatos gyártók számára, amely prediktív elemzéseket, együttműködési platformot, lean termelési eszközöket és széles körű integrációs lehetőségeket tartalmaz. Az ügyfelek kiszolgálásának fejlesztése, a termelés és a minőség javítása, jobb koordináció az utólagos szerviz és karbantartás területén, hatékonyabb belső együttműködés – ezekkel is előbbre tudjuk vinni a vállalkozását.

Corvex Infor CSI Syteline ERP

Üzleti intelligencia

  • előkészített, paraméterezhető panelek (dashboard) a pénzügyi-, kereskedelmi-, termelési-, logisztikai- és egyéb információk, mutatók (KPI) vizuális megjelenítésére
  • kontextuális és prediktív elemzések
  • pénzügyi és operatív jelentések

Tervezés és ütemezés

  • kapacitástervezés korlátos erőforrások szerint
  • gyártóműveletek ütemezése
  • különböző gyártások támogatása: diszkrét/folyamatos, ETO, MTO, MTS, JIT, stb.

Fejlett technológiai platform

  • biztonság
  • kiterjeszthetőség, továbbfejlesztés
  • integráció
  • Disaster Recovery

Minőség- és szolgáltatásmenedzsment

  • folyamatos fejlesztés
  • utólagos értékesítés
  • garanciák és szolgáltatási szerződések

Felhőalapú, biztonságos technológia

  • bárhol, bármikor, könnyen elérhető adatok és funkciók
  • alacsony TCO (teljes bekerülési költség)
  • nincs szükség drága hardverekre és szerverre, valamint képzett IT-személyzetre azok üzemeltetésére
  • professzionális, tapasztalt és megbízható szolgáltató által folyamatos rendelkezésre állás
  • üzleti agilitás, gyorsabb bevezetés, gyakoribb és a munkát sokkal kevésbé megszakító verzióváltások

Modern, egyszerű, megbízható megoldás

  • beépített eszközök a szervezet belső és külső kommunikációjának támogatására
  • workflow-folyamatok, szabályozható figyelmeztetések
  • végtelenül egyszerű használat, elegáns megjelenés, minimális oktatási igény
Infor Mongoose

Könnyedén vállalatához igazíthatja a rendszert

Infor Mongoose Framework

Költséges és hosszadalmas átírások vagy bővítések nélkül tudja a szoftvert a megváltozott üzleti követelményekhez igazítani. Bármely üzleti folyamatot egyszerűen kiterjeszthet az AES- rendszerben létrehozott szabályok segítségével. 

A Mongoose termelékenységnövelő eszközeivel a valós idejű adatok ismeretében a dolgozók azonosíthatják a trendeket, és rendkívül gyorsan reagálhatnak a számukra releváns kihívásokra.