HALADÁSRA TERVEZVE

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER

Infor CloudSuite Industrial – ERP & Beyond

Az igazi sikerhez vezető, korszerű üzleti szoftverek funkcionalitása nem állhat meg a klasszikus vállalatirányítási modulok szintjénél. Az Infor-ökoszisztémában, az Infor OS middleware-jén működve az Infor CSI a vállalatirányítási rendszeren túl integráltan kínálja az Infor összes elképzelhető üzleti szoftverét, pl. BI, CRM, EAM, dokumentum-menedzsment, PLM, csoportmunka-támogatás. A gyártó és kereskedelmi cégek korszerű vállalatirányítási rendszere mind helyben telepítve, mind felhőben rendelkezésre áll. Az Infor CSI rugalmas alkalmazásképernyői, hatékony adatkezelése és operatív folyamatai alkalmazkodnak vállalata üzleti követelményeihez, gondoskodva a folyamatok zökkenőmentes és hatékony lebonyolításáról.

 

Széles körű vállalatirányítási rendszer

Illeszkedés és szolgáltatási portfolió

A ma elvárásainak nem minden vállalatirányítási rendszer megoldás képes megfelelni. A gyártók egyedi sajátosságokkal, vevői követelményekkel, piaci nyomással, szűkölő haszonkulcsokkal, összetett gyártási folyamatok menedzselésének kihívásaival kell szembenézzenek. Modern, jól tervezett gyártási ERP-ként az Infor CSI olyan működési modellt tud adni, ami már parametrizálással, és nem csak testreszabásokkal tud a felhasználó üzleti folyamataihoz illeszkedni – ezzel hosszabb távon jelentősen csökkentve az ERP teljes bekerülési költségét.

Az Infor CSI természetesen biztosítja az alapokat, a pénzügyektől és a megrendelés-rögzítéstől az értékesítés utáni szolgáltatásokig és az elemzésekig. Kidolgozott, mély, bevált képességeket biztosít olyan kulcsfontosságú területeken, mint az ügyvitel, gyártás, anyaglogisztika, terméktervezés és -konfiguráció, projektmenedzsment, minőségellenőrzés, ellátási láncok áttekintése.

Mindezt akár a felhőből szolgáltatva, hatékonyságot, költségmegtakarítást, a piacvezetők legjobb gyakorlatát követő biztonsági megoldásokat nyújtva, multinacionális környezetben is egyetlen egységes rendszerrel szolgáltatva az egyes helyi piacokon a lokalizált országverzióival.

Tervezés és ütemezés

Milyen lenne, ha a hajrázás helyett minden esetben nyugodtan, időre tudna szállítani? Az ellátási lánca bonyolultságától függetlenül gyorsan  kell reagálnia a változásokra, hogy ügyfeleinek a megfelelő szintű szolgáltatást tudja nyújtani. Az Infor® CloudSuite Industrial (SyteLine®) javíthatja termelékenységét az irodában és az üzemben egyaránt.

Hatékonyabb működés

Az Infor CloudSuite Industrial szoftver hatékonyabbá teheti működését, függetlenül attól, hogy cége vegyes módú folyamatokkal működő kis- vagy középvállalat, vagy összetett MTO és ETO üzleti modellel működő OEM (eredeti berendezésgyártó) nagyvállalat.

Globális megoldás

Azon vállalatok számára, amelyek több országban is folytatnak üzleti tevékenységet, kulcsfontosságú, hogy képesek legyenek könnyedén megfelelni a helyi törvényi előírásoknak. Az Infor CSI kidolgozott lokalizációs csomagokkal biztosítja a nemzetközi működést.

Az irodában és az üzemben

Növelje termelékenységét

Az Infor CloudSuite™ Industrial (SyteLine) egy komplex funkcionalitású vállalatirányítási rendszer, mind a diszkrét, mind pedig a folyamatos gyártók számára, amely prediktív elemzéseket, együttműködési platformot, lean termelési eszközöket és széles körű integrációs lehetőségeket tartalmaz. Az ügyfelek kiszolgálásának fejlesztése, a termelés és a minőség javítása, jobb koordináció az utólagos szerviz és karbantartás területén, hatékonyabb belső együttműködés – ezekkel is előbbre tudjuk vinni a vállalkozását.

Infor CloudSuite Industrial vállalatirányítási rendszer

Célozzon meg nagyobb növekedést és magasabb profitot

A globális verseny, a piacok változékonysága minden céget a vállalatirányítási stratégiájának újragondolására kényszerít – különösen az ipari gyártásban, ahol a szereplők maximálisan tudatában vannak az alternatíváknak. A régi ERP-megoldások egyszerűen nem tudják biztosítani azt a szintű rugalmasságot, amely lehetővé tenné a középvállalati gyártószektor számára, hogy túllépjenek a korlátozott, organikus növekedési stratégiákon. A bővítések és felvásárlások után heteken, nem hónapokon belül szükséges egységes üzleti szoftver-infrastruktúrát biztosítani a gyors megtérüléshez. A CSI bevethetően készen áll, hogy mindebben azonnal támogatást nyújtson, a felhős technológia révén gyorsabban és sokkal alacsonyabb beruházási költségek mellett, mint ami a korábbi generációs ERP-k esetén valaha elképzelhető volt.

üzleti intelligencia

 • előkészített, paraméterezhető panelek (dashboard) a pénzügyi-, kereskedelmi-, termelési-, logisztikai- és egyéb információk, mutatók (KPI) vizuális megjelenítésére

 • kontextuális és prediktív elemzések

 • pénzügyi és operatív jelentések

Tervezés és ütemezés

 • kapacitástervezés korlátos erőforrások szerint
 • gyártóműveletek ütemezése
 • különböző gyártások támogatása: diszkrét/folyamatos, ETO, MTO, MTS, JIT, stb.

Felhőalapú, biztonságos technológia

 • bárhol, bármikor, könnyen elérhető adatok és funkciók

 • alacsony TCO (teljes bekerülési költség)

 • nincs szükség drága hardverekre és szerverre, valamint képzett IT-személyzetre azok üzemeltetésére

 • professzionális, tapasztalt és megbízható szolgáltató által folyamatos rendelkezésre állás

 • üzleti agilitás, gyorsabb bevezetés, gyakoribb és a munkát sokkal kevésbé megszakító verzióváltások

Fejlett technológiai platform

 • biztonság

 • kiterjeszthetőség, továbbfejlesztés

 • integráció

 • Disaster Recovery

Minőség- és szolgáltatásmenedzsment

 • folyamatos fejlesztés
 • utólagos értékesítés
 • garanciák és szolgáltatási szerződések

Modern, egyszerű, megbízható megoldás

 • beépített eszközök a szervezet belső és külső kommunikációjának támogatására

 • Workflow-folyamatok, szabályozható figyelmeztetések

 • végtelenül egyszerű használat, elegáns megjelenés, minimális oktatási igény

Könnyedén vállalatához igazíthatja a rendszert 

Infor Mongoose Framework 

 

Költséges és hosszadalmas átírások vagy bővítések nélkül tudja a szoftvert a megváltozott üzleti követelményekhez igazítani. Bármely üzleti folyamatot egyszerűen kiterjeszthet az AES- rendszerben létrehozott szabályok segítségével. 

A Mongoose termelékenységnövelő eszközeivel a valós idejű adatok ismeretében a dolgozók azonosíthatják a trendeket, és rendkívül gyorsan reagálhatnak a számukra releváns kihívásokra.