hu de gb

Modern Vállalkozások Programja - GINOP321

 

"Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan!"

 

A kínált szolgáltatás:


INFOR COM ügyviteli rendszer


Az INFOR ügyviteli rendszer a kis és közepes méretű vállalatok számára készült rendszer, amely minden igényt kielégítően segíti a napi üzleti folyamatok irányítását az azokkal kapcsolatos adatok nyilvántartását.

Az INFOR ügyviteli rendszer kimondottan alkalmas termeléssel foglalkozó vállalatok napi ügyeinek intézésére és folyamatainak korszerű irányítására. A rendszer kialakítása lehetővé teszi a vállalat teljes üzleti folyamatainak lefedését. Kezeli és nyilvántartja a vevői rendeléséket, a partnereket, a beszerzéseket és a számlázást is. Az INFOR ügyviteli rendszer teljeskörűen kezeli a vállalat készleteit és azokkal kapcsolatos bizonylatok kiállítására és befogadására alkalmas. Természetesen az INFOR ügyviteli rendszer egyéb olyan funkciókkal is rendelkezik, ami a mai magyar KKV- vállalatok számára fontos.

A licenszdíj tartalmaz 5 db egyidejű felhasználót az alaprendszer összes moduljához, úgymint: értékesítés, beszerzés, raktárkezelés, kimenő- és beérkező számlák rögzítése, listák, kimutatások, statisztikák. További felhasználók vásárlása esetén kedvezményes licensz díjak kerülnek elszámolásra.

 

INFOR COM ERP rendszer


Az INFOR ERP rendszer a kis és közepes és nagy-vállalatok számára készült vállalatirányítási rendszer, amely minden típusú irányítási és nyilvántartási folyamat megoldására alkalmas.

Az INFOR COM ERP rendszer a termeléssel foglalkozó vállalatok vállaltirányítási rendszere, hiszen nem csak mindennapi ügyviteli és gazdálkodási feladatok ellátására alkalmas, hanem a készletkezelés és termelés teljes támogatására is. A rendszer rendelkezik számos olyan egyedi modullal amely megkülönbözteti a versenytársaitól, úgymint: Műanyagipari megoldások, Automitive támogatás, Integrált EDI megoldások, Szerviz modul, stb… De a rendszerhez kapcsolódik egy vonalkód támogatással rendelkező teljes raktározási és logisztikai megoldás is.

Továbbá az integrált magyar jogszabályoknak megfelelő számviteli rendszerrel együtt az speciális igényeknek is megfelel, hiszen tartalmaz EKÁER modult, intrastat modult és NAV számára szükséges adatok előállítására is képes.

Az INFOR COM ERP rendszer azon vállalatok számára alkalmas, amelyek minden folyamatukat és adatukat együtt és egymással összefüggésben akarják kezelni.

A licenszdíj tartalmaz 5 db egyidejű felhasználót az alaprendszer összes moduljához, úgymint: értékesítés, beszerzés, raktárkezelés, kimenő- és beérkező számlák rögzítése, listák, kimutatások, statisztikák. További felhasználók vásárlása esetén kedvezményes licensz díjak kerülnek elszámolásra.


 

Finance pénzügyi és számviteli rendszer


A Finance a pénzügyi feladatokat, a folyószámla-kezelést, a könyvelést, a befektetett eszköz modult, a termelés kiértékelését, elszámolását, és a kontrolling feladatokat foglalja magába, mindezt a termelésirányítási folyamatok adatainak és funkcionalitásának teljes integrálásával.

A Finance a magyar jogszabályoknak megfelelő pénzügyi és számviteli rendszer, amely a termelő vállalatok egyedi üzleti folyamatait és készletgazdálkodását is kiválóan kezeli. Mindemellett teljesértékű könyvelői rendszer önköltségszámítási és kontrolling modullal is rendelkezik. A Finance rendszer általános jellemzőihez tartoznak a különböző funkciók különböző felhasználókhoz történő hozzárendelési lehetősége, vagy a Bizonylatok azonosítóképzési szabályainak szabad beállítási lehetősége. Továbbá a lehetőség van a Felhasználó által definiálható szűrők létrehozására, a főkönyvi számla – ellenszámla-párok egyértelmű összerendelése. A rendszerben könnyen visszakereshető dokumentumok, rendelkezik archiválási leehetőséggel, Excel kapcsolattal és paraméterezhető adatimport és – export lehetőségekkel.

A kontrolling modul biztosítja a kalkulációs egységenkénti (cikk, cikkcsoport, gyártási rendelés, sorozat, stb.) utókalkulációt, az elő-, valamint az utókalkuláció adatainak összehasonlítását, a költségek különböző vetítési alapok alapján történő felosztását, költség-átterheléseket. Tehát az önköltségszámítás eredményeképpen meghatározott tényleges önköltségi ár a nyilvántartási árral, még az ajánlati kalkuláció, a normatív kalkuláció költségelemei az utókalkuláció eredményével vethető össze.

A licenszdíj tartalmaz 1 felhasználói hozzáférést a teljes funkcionalitáshoz, a további felhasználók vásárlása esetén kedvezményes licensz díjak kerülnek elszámolásra.

Felelős:

Barsi Levente

levente.barsi@corvex.hu

 

Referenciák:

Ide kattintva megtekinthetők

 

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik!


Cégünk a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója, termékeinkhez a Modern Vállalkozások Programjában +5% többlettámogatás jár!

Regisztrálok a kedvezményért!