hu de gb

A csapat

"Cégünk legfőbb erejét az összetartó csapat jelenti, amelyet a legjobb szakemberek alkotnak." Olyan munkahelyet teremtünk, mely a folyamatos kihívások mellett anyagi biztonságot, nyitott légkört és a személyes karrier építésének lehetőségét biztosítja.

Ahogy a vállalatirányítási rendszerünk a különböző komponenseinek tökéletes együttműködését jelenti, úgy cégünk is munkatársai, funkcionális egységei együttműködése által teljesíti céljait. A csapatban mindenki felelős saját munkájáért és felelőssége van saját csapata és a Corvex sikeréért is. Számunkra a csapatmunka vezérelvei: a szolidaritás és az építő kritika.

 
kollegak_grey.gif

Eredményesség

A piaci verseny kihívásainak hosszú távon csak egy ügyfélorientált, erős, eredményes cég felelhet meg. Eredményességünk alapja tudásunk minősége és működésünk hatékonysága.

Társadalmi felelősség

Felelősséggel vállalunk részt tágabb közösségünk életében. Szívesen szolgálunk és elismerünk értékteremtő célokat. Munkatársainkat következetesen támogatjuk közösségi tevékenységükben. Hisszük, hogy közösségünk szolgálatával a vállalatok társadalmi szerepvállalásának területén is innovatív szerepet tölthetünk be.

 Vállalat

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT !