hu de gb

Infor Automotive

Vállalatirányítási rendszerünk használatával lehetővé válik, hogy az autógyártók, autóipari beszállítók számára is teljes körű, iparág-specifikus ERP megoldást kínáljunk. Speciális üzleti folyamataihoz illeszthető szoftver megoldást biztosítunk. Informatikai megoldásunk segítségével követhetővé és tervezhetővé vállnak folyamatai, megbízható, versenyképes partnerként tud felelősséget vállalni munkafolyamatiért, szállítási határidőiért.

 Coupe_2.jpg

 

Az Infor Automotive bevezetésének előnyei az Ön számára:

  • Készen kapja a legtöbb autógyártó által elvárt szabványos üzenet formátumot, és gyakorta használt bizonylatokat.

  • Az Infor AUTOMOTIVE-val egy szabadon paraméterezhető, nyílt interfészt is magáénak tudhat, amelyen keresztül tetszőleges adatok fogadhatók és küldhetők az Infor COM-ból más szoftverek vagy partnerek felé. Időtakarékos és véletlen tévesztéstől mentes, automatikus adatfeldolgozást biztosít a rendszer.

  • A kiszállítások, a szállítmányok tervezhetőek, ütemezhetőek

  • Csomagolási előírásokat rögzíthet, amit köthet cikkhez, vagy akár vevőhöz is, ha ugyanazt a terméket más-más vevőnek másként kell csomagolni. A rendszer automatikusan képez csomagokat, majd ehhez számítja a csomagolóanyag szüségletet, figyelembe véve a raklapméretet, a maximális rakodási szintszámot, elválasztó és egyéb csomagolóanyagokat, valamint a különböző címke igényeket.
    Különböző, a szervezést megkönnyítő listát nyomtathat, például terv- és tényrakjegyzéket, fuvarrendelést, minősígi tanúsítványt, fuvarlevelet, stb.

  • A göngyölegkezelést az EDI üzeneteken keresztül intézheti

  • Pénzügyi műveleteket elektronikus bonyolíthat - EDI számla és jóváírás segítségével

Termékek

 

KÉRJEN BŐVEBB INFORMÁCIÓT TERMÉKÜNKKEL KAPCSOLATBAN