hu de gb

EKÁER manager

Az EKÁER (Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer) Manager egy különálló szoftver, amely egy ERP rendszer adatainak felhasználásával segíti a szállítmányok regisztrációját, és a NAV rendszerével szinkronizálva EKÁER számot rendel a szállítási lapokhoz. A program nem dönti el, hogy az adott szállítmányhoz kell-e EKÁER szám, viszont az ERP rendszerekben kezelt megrendelések és a kiszállítások adminisztrációs feladatait segíti.

Az EKÁER Manager szoftver jelenleg az Infor ERP COM rendszerhez kapcsoltan működik, de a rendszer rugalmassága miatt tetszőleges, adatbázis alapú rendszerhez illeszthető. 

EKER2.jpg

A szállítási adatok megadása után a rendszer szinkronizál a NAV rendszerével, és minden adatszolgáltatási feltétel teljesülése esetén egy érvényes engedélyszámmal tér vissza.

EKER3.jpg

Az EKÁER Manager szoftverben lehetőség van a szállítási adatok módosítására, több szállítmány összevonására is.

A program ára 189.000 Ft+ÁFA, éves szoftverkövetései és karbantartási díja 34.000Ft+ÁFA.

Az Infor ERP COM szoftverrel rendelkező ügyfelek számára az illesztés költségét a szoftver ára tartalmazza. Egyedi folyamatok vagy speciális felhasználási mód esetén egy előzetes felmérés után ajánlatot adunk a kapcsolódás költségére.

Minden más ERP rendszer illesztési igénye esetén az előzetes felmérés és specifikáció alapján ajánlatot adunk az EKÁER Manager és ERP interfészre.

További információért vagy megrendelés leadásához keressen minket a +36 (1) 459 5700 telefonszámon vagy az ekaermanager@corvex.hu címen.