hu de gb

TÁMOP-6.1.2/A/09/1-KMR-0124

Projekt „címe”: Corvex Üzleti Megoldások Zártkörűen Működő Részvénytársaság - Egészségtudatos fejlesztés a Corvex Zrt.-nél

Kódszám: TAMOP-6.1.2/A/09/1-KMR-0124

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.


umf_unios_ogo.gif

Projektinformáció:

A Corvex Üzleti Megoldások Zrt. 2009. november hónapban pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett TÁMOP-6.1.2/A-09/1-KMR

„ Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok” felhívására.

A Corvex Zrt. egy dinamikusan fejlődő vállalkozás. A cég vezetősége elkötelezett a dolgozói komplett elégedettségének megteremtésében, ezért a dolgozók egészségi állapotukat kívánja hosszú távon fejleszteni egészségtudatosságra neveléssel, illetve motiválással. A projekt keretében ezért két fő tevékenységként az egészséges táplálkozás és energiaegyensúly, mozgásban gazdag életmód elősegítését célzó prioritásokat választotta ki, mely rendezvényeken és az ahhoz kapcsolódó kiadványokon keresztül jut el a dolgozókhoz.

A cég a projekt időszaka alatt 16 db klubszerű foglalkozást valósít meg és 2 db nagyobb rendezvényt. A pályázat keretében elkészült a rendezvény naptár is, melyben havonta 2 db rendezvényt ütemeztek. Néhány példát kiemelve a rendezvényekből, mint pl. magas vérnyomás, diabétesz, vega-bió étrend, túlsúly, szervezet lúgosítása, gerinc torna, túrázás, foci, stb.

A projekt céljai két részre oszthatók: hosszú távú és közvetlen célokra. Közvetlen cél a dolgozók köre számára többszintű tájékoztatás nyújtása, a rendezvényeken minimum 20 fő dolgozói aktív részvétel. A résztvevők hajlandóságának felkeltése az iránt, hogy tegyenek a saját és a családjuk egészsége érdekében, illetve aktívvá váljanak az egészségtudatosság terén.

Az egészséges táplálkozásra és az energiaegyensúlyra – mozgásra irányuló prioritás keretében a Corvex Zrt dietetikus, orvosi és sport szakembereket felvonultató szakmai megvalósítókat választott.

Kedvezményezett:

Corvex Üzleti Megoldások Zrt. H-2014 Csobánka, Hanfland krt. 21. www.corvex.hu