hu de gb

Egyedi testreszabások

Az Infor COM rugalmasságának egyik fontos pontja, hogy nem csak egy listagenerátort adunk a rendszer mellé, hanem a teljes szoftver fejlesztőkörnyezetét és forrásait is átadjuk ügyfeleinknek.

Amennyiben a cégüknél van informatikus, úgy ő néhány napos rendszergazdai oktatásunk után önállóan is képes lesz egyedi képernyők kialakítására, kisebb funkcionális változtatások megvalósítására. Természetesen cégünk is folyamatosan rendelkezésre áll az ügyfeleinél felmerülő egyedi igényeknek megfelelő rendszerfejlesztésekre. Ennek keretében akár egyedi fejlesztést is vállalni tud, hiszen felkészült fejlesztőcsapattal rendelkezik Magyarországon.

Az egyedi fejlesztések természetesen a későbbi verziófrissítések után is használhatóak maradnak!

Egy vállalat életében meghatározó fontosságú, hogy milyen vállalatirányítási rendszerrel támogatja a dolgozók munkáját az ügyfelek jobb kiszolgálása és a költséghatékony működés érdekében.

A megfelelő rendszer kiválasztásához szakértő tanácsadóink segítségével igyekszünk minél több segítséget nyújtani.

Kérés esetén, cégünk ingyenes helyszíni bemutatót tart  ahol kötetlen beszélgetés keretei között ismerheti meg az Infor ERP COM vállalatirányítási rendszerünket, hogy az milyen lehetőségeket nyújt igényeik kielégítésére


Szolgáltatások

 

KÉRJEN BŐVEBB INFORMÁCIÓT SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL