hu de gb

Szolgáltatások

Egy vállalat életében meghatározó fontosságú, hogy milyen vállalatirányítási rendszerrel támogatja a dolgozók munkáját az ügyfelek jobb kiszolgálása és a költséghatékony működés érdekében. A megfelelő rendszer kiválasztásához tanácsadóink segítségével igyekszünk minél több segítséget nyújtani.

Helyszíni, személyre szabott bemutatók

günk minden esetben ingyenes helyszíni bemutatót tart kérés esetén, kötetlen beszélgetés keretei között ismerheti meg az Infor COM vállalatirányítási rendszerünket, hogy milyen lehetőségeket nyújt igényeik kielégítésére.


Workshop

Tanácsadóink az Ön vállalata igényeinek előzetes felmérése után, a végső döntés meghozatala előtt egy workshop keretében a saját cégének adataival is meg tudjuk mutatni a rendszer működését, előnyeit, hogyan illeszthető az üzleti folyamataiba. Továbbá a referencia-ügyfeleinknél személyesen is megtekintheti éles üzemben az infor COM-ot.


ISC (infor: solution concept) – bevezetési módszertan

A bevezetés során tanácsadóink az infor COM korábbi, több mint 3000 bevezetésének tapasztalataira épülő módszertant, az infor: solution concept-et (ISC) alkalmazzák. Ennek során feltérképezik és elemzik a vállalati folyamatokat, felmérik az ügyfél igényeit, majd pontos tervet készítenek arról, hogy a lehető leghatékonyabb vállalati működés érdekében hogyan illeszthető az infor COM a vállalati funkciókra. Ezután következhet az előre meghatározott ütemterv alapján a rendszer paraméterezése, a programok installálása, a felhasználók oktatása és végül a próba-, majd az éles üzem.

Az ISC alkalmazása a következő előnyöket nyújtja Önnek:

  • A projekt átláthatóvá válik, mert jól definiálható, részletes feladatokra lehet bontani.
  • Bevezetési költségek becslése megalapozottá válik, ezért pontos bevezetési ütemterv és költségvetés készíthető.
  • A projektben résztvevők feladatai és azok időszükséglete jobban átlátható lesz.
  • A jobb szervezettség miatt jelentős költségmegtakarítás érhető el.
  • A bevezetési idő lerövidül, ezáltal korábban megkezdődik a megtérülési időszak.

A bevezetési módszertan alkalmazásán kívül tanácsadóink széleskörű, sok ágazatra kiterjedő tapasztalataiból is sokat profitálhat vállalatszervezési kérdésekkel kapcsolatosan.


Egyedi testre-szabások

Az infor COM rugalmasságának egyik fontos pontja, hogy nem csak egy listagenerátort adunk a rendszer mellé, hanem a teljes szoftver fejlesztőkörnyezetét és forrásait is átadjuk ügyfeleinknek. Amennyiben a cégüknél van informatikus, úgy ő néhány napos rendszergazdai oktatásunk után önállóan is képes lesz egyedi képernyők kialakítására, kisebb funkcionális változtatások megvalósítására. Természetesen cégünk is folyamatosan rendelkezésre áll az ügyfeleinél felmerülő egyedi igényeknek megfelelő rendszerfejlesztésekre. Ennek keretében akár egyedi fejlesztést is vállalni tud, hiszen felkészült fejlesztőcsapattal rendelkezik Magyarországon. 
Az egyedi fejlesztések természetesen a későbbi verziófrissítések után is használhatóak maradnak! 

Szolgáltatások

 

KÉRJEN BŐVEBB INFORMÁCIÓT SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL