hu de gb

Események

RENDEZVÉNYEINK

2013.november 7. - ELNAPOLVA KÉSŐBBI IDŐPONTRA!

Miért van szükség egy integrált vállalatirányítási rendszerre?

Az ORACLE és a CORVEX szakmai napot szervez azzal a céllal, hogy beszélhessünk az integált vállalatirányítási rendszer hasznosságáról

Időről időre felmerül a kérdés: „miért kell nekünk egy ilyen jellegű beruházás - eddig is tudtunk működni nélküle”. Szerintünk ennél jobb kérdés az, hogy „hol tudnánk a folyamatainkat optimalizálni és automatizálni, és működési költségeinket csökkenteni”.

Az általunk kínált Infor COM rendszer  kis- és közepes GYÁRTÓ vállalatok számra készült és folyamatosan ezen szektor számára fejlődik. A szakmai napon első sorban az Önök folyamatainak lefedését és a rendszer használatával járó üzleti előnyöket szeretnénk bemutatni.
 
A rendezvényt az Oracle Magyarország Kft-vel közösen rendezzük, akik bemutatják, hogy a cég nem csak a nagyvállalatok informatikája számára nyújt stabil alapot. Vendégelőadóként pedig az European Comformity Check Kft munkatársa beszél az idei és 2014-es pályázati lehetőségekről

Bővebb információ később


2013.október 17.

Infor COM Ügyfelek vezetőinek találkozója

A Corvex Üzleti Megoldások Zrt. egy vezetői találkozót szervez az Infor COM rendszert használó ügyfelei körében a budapesti Dürer Rendezvényházban azzal a céllal, hogy

  • Megismertessük a hallgatósággal az - Önök által is használt - Infor COM vállalatirányítási rendszer fejlődési irányát (előadó: Herr Herbert Hocher, Infor Gmbh.)
  • Bemutassuk a rendszerben tárolt termelési és pénzügyi adatok kihasználását vezetők számára fontos lehetőségekkel (pl. önköltség számítás, utókalkuláció, tetszőleges vezetői riportok, stb.)
  • Megismerkedhetnek pár ügyfelünkkel, akik bemutatják az Infor COM rendszerük fejlődését vagy egy-egy számukra fontos részletét
  • Lehetőséget nyújtsunk Önöknek kötetlen beszélgetésre az iparág többi vezető kollégájával


Bővebb információ


2012. december 18.

Szakmai nap a Corvexnél

Naprakész információk, biztonságos folyamatok, gyors megtérülés, elégedett ügyfél. Lehetnek ennél fontosabbak gondolatok egy vállalkozás életében?

A rendezvényünkön megismerkedhetnek, a kimondottan KKV szektorra kialakított Infor ERP COM vállalatirányítási rendszer legújabb verziójával, valamint interaktív módon bemutatunk, néhány olyan ERP rendszert támogató megoldást, mellyel bizonyítottan optimalizálhatják, - a környezettudatos papírmentes munka megvalósításával pedig - költséghatékonyabbá tehetik cégük működését. (A rendezvényen természetesen ki is próbálhatják a megoldásokat és megismerkedhetnek a hozzá tartozó adatgyűjtő eszközökkel.) A partner cégeink azonnal bevethető késztermékeinek és hozzá társuló szaktudásának köszönhetően rövid időn belül kész koncepciót tudnak szolgáltatni az érintett területre.

Miért van szükség integrált vállalatirányítási rendszerre

 2013.november 7.

ELNAPOLVA KÉSŐBBI IDŐPONTRA !

Corvex Ügyfelek vezetőinek találkozója

2013.október 17.

Szakmai nap a Corvexnél

2012.december 18.