hu de gb

Infor Plastics

Ma már a műanyagipari gyártóknak is gyorsan és rugalmasan kell reagálniuk a piaci és fogyasztói igényekre. Olyan megoldásra van szükségük, amely a teljes gyártási folyamatot integrálja és támogatja.

A hagyományos MRP-megoldások nem igazán alkalmasak a jó kapacitás-kihasználásra törekvő műanyagipari gyártók számára. Az Infor Plastics grafikus finomtervező rendszere, az APS olyan ütemezést végez, amely figyelembe veszi a szerszámoknál tapasztalható szűk keresztmetszeteket, és így maximális mértékben növeli az üzem áteresztő képességét.

A rendszer biztosítja a fröccsöntőformák nyilvántartását, a gépbeállításokat, a különböző granulátumok paramétereinek megadását, figyelembe veszi az adagsúlyokat és újraőrléseket, emellett átfogó megoldást nyújt a címkézésre és a csomagolásokra is.

Az ágazati megoldás olyan fogalmakkal bővíti ki az infor COM alaprendszert, mint a fészekszám, ciklusidő, anguss (a belövő csatornában maradó anyag), granulátum, receptura, origanyag, színezőanyag, mesterkeverék, belövési szám stb.

Az infor PLASTICS bevezetésével a műanyagipari terminológiának és gyakorlatnak megfelelően rögzíthetők a forrásjegyzékek (műanyagipar-specifikus cikktörzs-adatok, receptúrák, fröccsgép-adatok és gépbeállítások).

A gyártásban számíthatók a személyzeti igények, speciálisan kezelhetők a granulátumok anyagmozgásai, információkat kaphatunk a tervezéshez (alternatív gépek, szerszámok), illetve tervezhető és követhető a szerelt (többtermékes) szerszámokkal végzett gyártás is. A szerszámkezeléssel a szerszámok releváns törzsadatai tárolhatók, illetve követhető a szerszám élete, működése élettartam-figyeléssel (események, belövés-szám felügyelet, felújítási periódusok, jó és selejt darabszámok).

Termékek

 

KÉRJEN BŐVEBB INFORMÁCIÓT TERMÉKÜNKKEL KAPCSOLATBAN