hu de gb

Infor COM

Az Infor COM integrált vállalatirányítási rendszer a kis- és közepes méretű gyártó vállalatok számára nyújt világszerte kipróbált és sikeresen alkalmazott megoldást, miközben hatékonyan támogatja a szerviz-, a kis- és nagykereskedelmi tevékenységet is, valamint a kivitelezést, projektkezelést.

A rendszer lehetővé teszi a vállalat működéséhez kapcsolódó összes üzleti folyamat támogatását, tervezését és adminisztrációját. A gyártás (és a kapcsolódó logisztika) pontos tervezése – akár az egyes gépekre, műveleti szintekre lebontva – a rendszer egyik specialitása. Az Infor COM hatékony megoldást nyújt az értékesítés, beszerzés, raktárkezelés, gyártás-tervezés és -követés terén, teljes körűen integrált bizonylatkezeléssel (pl. számla, szállítólevél, megrendelés, szerződés) és dokumentum menedzsmenttel, valamint a magyar számviteli szabályoknak megfelelő pénzügy számviteli funkciókkal. Érdemes külön is kiemelni az ügyviteli funkciók erősségei között az elektronikus bevallásokat, az ÁFA analitikát, az anyagfeladást, az utókalkulációt és a tényönköltség meghatározást, valamint a széleskörű és sokirányú lekérdezhetőséget, adatelemzést, alternatív mérleg- és eredménykimutatást.

A rendszer segítségével a felhasználó vállalat egy integrált adatbázisból dolgozva egyszerűen hangolhatja össze belső folyamatait, lehetővé téve a költségek drasztikus csökkentését, a kapacitáskihasználtság növelését, az átfutási idők csökkentését, valamint a felesleges raktár készletek megszüntetését. A költségek visszafogása mellett az Infor COM felhasználója növelheti bevételét gyártástechnológiai befektetés nélkül, hiszen a rendszer a jelenlegi és jövőbeni kapacitások és erőforrások figyelembe vételével a lehető legrövidebb határidők vállalásához ad biztosítékot, ami komoly versenyelőnyt jelent.

Az Infor COM rendszerhez könnyen integrálhatók meglévő rendszerek, mint például a különböző CAD alkalmazások, vagy akár a PDA-k alkalmazása a Sales-marketing, a szerviz, vagy a raktározás területén, akár az vezetői információs rendszer témakörben.

Egyes iparágak esetében jellegüknél fogva különleges igények merülnek fel a vállalatirányítási szoftverrel kapcsolatban. Ezen igények kielégítésére fejlesztett ki az infor a szabványos megoldások mellett többféle iparági megoldáscsomagot is. Ezek az iparági csomagok az adott iparág speciális igényeinek megfelelően testreszabva készültek. 

Az iparági megoldások mellett a Corvex az adott iparági területen speciális ismeretekkel rendelkező, speciálisan képzett szakértőket és tanácsadókat is biztosítanak ügyfeleik számára. Ezzel biztosítva, hogy az Ön számára leginkább megfelelő ERP rendszer kerüljön gyorsan és sikeresen bevezetésre.

Termékek

 

KÉRJEN BŐVEBB INFORMÁCIÓT TERMÉKÜNKKEL KAPCSOLATBAN